Ndërpritet bashkëpunimi me Valentin Koçoski

Struga Trim Lum njofton se me pëlqim të dyanshëm ka ndërprerë bashkëpunimin me mesfushorin ofenziv, Valentin Koçoski. Me këtë rast Struga Trim Lum dëshiron të shprehë mirënjohje maksimale për Koçoskin,...

Koçoski: Atmosfera në klub është e shkëlqyer, besojmë në më të mirën ndaj Sileksit

Sileksi është kundërshtari ynë i rradhës në kampionat, aty ku jemi shumë pranë për të shkruar historinë. Atmosfera në klub është e shkëlqyer, ndaj dhe të gjithë në skuadër me...