Opinioni i Suhel Muharemi-t në prag të sfidës me Skopjen

Pas fitores së madhe në mesjavë ndaj Sileksit dhe kualifikimit në finalen e madhe të Kupës për herë të parë në historikun tonë 8-vjeçar, të dielën na pret një përballje...