Bekim Kamberi flet për golin debutues dhe ndeshjen me Voska Sport

Bekim Kamberi morri vëmendjen për një çast në ndeshjen e fundjavës së kaluar, kur për herë të parë e nisi një ndeshje si titullarë, ndërsa këtë më së miri e...