Jusuf Kaba, mesfushori shumë premtues që debutoi të shtunën më ekipin e parë

Jusuf Kaba datën e 15 prillit do e mbajë mend një kohë të gjatë, pasi i njëjti në moshën e tij 19-vjeçare debutoi me ekipin e parë të F.C. Struga TRIM & LUM.

Kaba luan si mesfushor qëndror, ndërsa ekipit të parë i bashkohet falë talentit dhe paraqitjeve të tij me ekipet e të rinjëve te skuadra jonë, ku kishte kaluar të gjitha moshat.

Kaba premton shumë për të ardhmen, ndërsa besojmë të jetë ky një fillim i mbarë për shpresën e madhe të futbollit strugan dhe jo vetëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *