FC Struga kundër “European SuperLeague”

Fc Struga Trim Lum duke parë ngjarjet e fundit në botën e futbollit, shpreh qëndrimin e saj se progresi i futbollit në përgjithësi dhe sidomos mbarëvajtja e zhvillimi i klubeve...