ZYRTARE, ndajmë rrugët me Abdylhadi Jahja

Struga Trim Lum dhe Abdylhadi Jahja kanë ndërprerë bashkëpunimin me pëlqim të dyanshëm, duke ndarë kështu rrugët pas plotë 5 vitesh. Jahja pjesë e skuadrës tonë është që nga janari...

Abdylhadi Jahja flet në prag të takimit me Tikveshin

Mesjava sjellë ndeshjet e javës së 29-të në elitën e futbollit vendor. Ekipi ynë në terren vendas do të mirëpret Tikveshin nga Kavadari, ndaj së cilës skuadër kishim barazuar 1:1...