Disfatë minimale ndaj Tiranës në testin e fundit  kontrollues

Disfatë minimale 2:1 ndaj Tiranës në ndeshjen e tretë dhe të fundit kontrolluese para ndeshjes së parë europiane kundër Zhalgiris. Ndeshja e zhvilluar në stadiumin e qytetit në Ohër prodhoi...