Struga Trim Lum falënderon Suhel Muharemin

Struga Trim Lum dhe Suhel Muharemi kanë mbyllur bashkëpunimin, pas përfundimit të kontratës mes palëve. Muharemi skuadrës tonë iu bashkua shtatorin e vitit 2021, kur erdhi nga rradhët e Rabotniçkit....