Pere dhe Pengu nuk janë më pjesë e Struga Trim Lum

Struga Trim Lum konfirmon ndarjen me dy futbollistë, që ishin pjesë e suksesit më të madh në histori. Fjala është për Miklovan Pere dhe Arbi Pengu. Që të dyve ju...