Duro mbrëmë kundër Buduçnost regjistroi një jubile në garat europiane

Shpëtim Duro mbrëmë kundër Buduçnost në Podgoricë, regjistroi ndeshjen e tij të 20-të si trajner në Kupat Europiane dhe të katërtën në krye të Struga Trim Lum. Është kjo hera...