Struga Trim Lum mendon edhe për gjeneratat e reja, të hënën regjistrimi i moshave nga 2005-2010

Struga Trim Lum me program të veçantë enkas për kategoritë e reja dhe me plan të përgatitur për çdo moshë do të kujdeset edhe për shkollën e futbollit, e cila...