Ndërprejmë bashkëpunimin me Ardi Idrizin

Struga Trim Lum konfirmon ndërprerjen e bashkëpunimit me mbrojtësin e krahut të djathtë, Ardi Idrizi.

19-vjeçari skuadrës tonë iu bashkua verën e vitit 2023, duke regjistruar vetëm një paraqitje.

Struga Trim Lum falemenderon Idrizin dhe njëkohësisht i uron gjitha të mirat në të ardhmen.