Sava Radic flet për ndeshjen e ardhshme kundër FK Sileks

“Jemi mysafir të një skuadre të mirë, që posedon kualitet, e dinë çfarë duan, por gjithsesi edhe neve kemi qëllimet tona. Do të jetë kjo një ndeshje shumë e rëndë për ne, mirëpo shpresoj se në Strugë mund të kthehemi me 3 pikë. Me rëndësi është që të zhvillojmë një lojë të mirë, gjithsesi do të jetë edhe një fushë e vështirë për lojë, duhet të jemi shumë të koncentruar, të fokusuar dhe të përmbushim kërkesat e trajnerit tonë që do na i jap. Kemi shfrytëzuar mirë pauzën dy javore, kemi pushuar pak, por kuptohet edhe jemi stërvitur shumë”

Гостуваме кај една добра екипа, која има квалитет, тие знаат што сакаат, но и ние имаме свои цели. Ова ќе биде многу тежок натпревар за нас, но се надевам дека ќе се вратиме во Струга со 3 бода. Важно е да одиграме добар натпревар, сепак ќе биде тежок терен за игра, мора да бидеме многу концентрирани, фокусирани и да ги исполниме барањата на нашиот тренер што ќе ни ги даде. Добро ја искористивме двонеделната пауза, се одморивме малку, но секако и многу трениравме