Fundi i një gjysmësezoni – Dreka për festat e fundvitit

Fundin e një gjysëmsezoni të mbarë ku arritëm që të dalim kampion vjeshte, por njëkohësisht të kualifikohemi në gjysmëfinale të Kupës, e mbyllëm me një drekë të përbashkët, ku fjalën e tyre morrën trajneri Zaharievski, drejtori Sportiv, Besart Isaku si dhe njëri nga pronarët e klubit, Lum Qyra.
Në një atmosferë festive, që të gjithë ishin të mendimit se duhet vazhduar këtë rrugë dhe se viti 2023 të jetë vitin ynë më i suksesshëm në historinë e Struga Trim Lum.