Ard Kasami flet për ndeshjen e ardhshme kundër FK Akademija Pandev

Një ndeshje shumë e rëndësishme për ne, ku me fitore shpallemi kampion vjeshtor. Kemi një kundërshtarë kualitativ dhe nuk duhet të na gënjejë forma e dobët e tyre, neve kemi punuar dhe jemi përgatitur për këtë ndeshje dhe duhet si çdo herë të bëjmë detyrën tonë në maksimum dhe 3 pikët të ngelen në Strugë